29 Eylül 2008 Pazartesi

Vista Ultimate İçin Yeni Eklentiler


Windows Vista Ultimate, en pahalı ve en çok özellik barındıran Vista sürümü olarak birkaç eklentiyi daha hak ediyordu ve o eklentiler geldi.

Windows Vista Ultimate, Business'da olan birkaç özellik haricinde Windows Vista'nın sunabileceği her türlü özelliği sunan sürüm olarak, son kullanıcıya en pahalıya satılan Windows durumunda. Vista Ultimate aynı zamanda hem 32 hem de 64 bit sürümleri aynı kutu içinden çıkan bir işletim sistemi. Eh bu kadar para ödediğinize değsin diye bir de bu sürüme özel eklentiler var. Vista Ultimate Extras olarak anılan eklentiler, Vista'nın ilk senesinde pek fazla ortada yoktu; ama görünüşe göre Microsoft sözünü tutuyor ve yeni eklentiler yayınlamaya devam ediyor.

Yeni Neler Var?

Windows Vista Ultimate için sunulan yeniliklerde DreamScene adlı masaüstünde duvar kağıdı yerine video gösteren eklenti için yayınlanan yeni içerikler, Tinkers isimli bir bulmaca oyunu ve yeni ses şemaları mevcut. Microsoft ısrarla daha fazla eklenti yayınlayacağını vurguluyor. Eh, kullanıcılar o kadar paranın karşılığını henüz almış sayılmaz.



Kaynak: SDN


Devamını okuyun...>>

FIFA 2009'da Yeni Neler Var?


Electronic Arts, FIFA 09 için bir video yayınladı. Bu videoda yeni oyundaki en şık hareketleri görebilirsiniz. Tıklayın, izlemeye başlayın!

Artık kaç yıldır yenilendiğini unuttuğumuz FIFA serisi futbol oyunları için 2009 yılına ait güncellemelere sahip olan sürüm çıkacak. FIFA 09 oyunundaki tek yenilik güncellenmiş oyuncu veritabanı değil. Oyundaki mekanik yenilikler de gayet ilgi çekici olacağa benziyor. Artık arkadaşlarınızın sağından atıp solundan geçerken hem kamera açıları hem de aşil tendonunuza yiyeceğiniz tekme daha gerçekçi olacak. Gerçekçilikten bahsedilirken. henüz saha kenarındaki telleri tırmanarak yıktıktan sonra sahaya atlayan bir seyirci kitlesi oyuna eklenebilmiş değil.

Yeni Neler Var?

Videoda göreceğiniz üzere PC'deki oyun deneyimi geliştirilmiş durumda. Artık sadece klavye değil fare de kullanabiliyorsunuz. Topun nereye gideceğini, sanki bir strateji oyunu oynarmışçasına (çok keskin olmasa da) seçebiliyorsunuz. Bunun yanında, geliştirilmiş internet üzerinden oyun deneyimi ve daha da gerçekçi saha ve karakterlerle FIFA 09 oldukça fark yaratacağa benziyor.





Kaynak: SDN


Devamını okuyun...>>