29 Eylül 2008 Pazartesi

FIFA 2009'da Yeni Neler Var?


Electronic Arts, FIFA 09 için bir video yayınladı. Bu videoda yeni oyundaki en şık hareketleri görebilirsiniz. Tıklayın, izlemeye başlayın!

Artık kaç yıldır yenilendiğini unuttuğumuz FIFA serisi futbol oyunları için 2009 yılına ait güncellemelere sahip olan sürüm çıkacak. FIFA 09 oyunundaki tek yenilik güncellenmiş oyuncu veritabanı değil. Oyundaki mekanik yenilikler de gayet ilgi çekici olacağa benziyor. Artık arkadaşlarınızın sağından atıp solundan geçerken hem kamera açıları hem de aşil tendonunuza yiyeceğiniz tekme daha gerçekçi olacak. Gerçekçilikten bahsedilirken. henüz saha kenarındaki telleri tırmanarak yıktıktan sonra sahaya atlayan bir seyirci kitlesi oyuna eklenebilmiş değil.

Yeni Neler Var?

Videoda göreceğiniz üzere PC'deki oyun deneyimi geliştirilmiş durumda. Artık sadece klavye değil fare de kullanabiliyorsunuz. Topun nereye gideceğini, sanki bir strateji oyunu oynarmışçasına (çok keskin olmasa da) seçebiliyorsunuz. Bunun yanında, geliştirilmiş internet üzerinden oyun deneyimi ve daha da gerçekçi saha ve karakterlerle FIFA 09 oldukça fark yaratacağa benziyor.





Kaynak: SDN

Hiç yorum yok: