9 Haziran 2008 Pazartesi

Crysis Warhead Yeni Bilgiler

Daha önce sonbaharda çıkacağını duyurduğumuz Crysis Warhead ile ilgili yeni bilgiler geldi. Yeni oyunun senaryosu ile ilgili kilit bilgiler burada!

Birkaç gün önce ilk duyumlarını paylaştığımız geçtiğimiz yılın en çok konuşan oyunlarından Crysis'in devam oyunu Crysis Warhead ile ilgili yeni bilgiler su yüzüne çıktı. İlk olarak müjdeyi verelim; sonbahar aylarında bilgisayarlara idman yaptıracak olan yeni oyun, CryENGINE 2 motorunun yeni, geliştirilmiş ve optimize edilmiş (nihayet!) bir sürümünü kullanıyor.

Psycho'yu Hatırladınız mı?

Crysis Warhead ile ilgili senaryo da bir hayli şaşırtıcı ve ilgi çekici. Crysis'in en akılda kalıcı karakteri hangisi diye sorulduğunda, Psycho dediğinizi duyar gibiyiz. Sonbaharda oynayacağımız oyunda da Çavuş Sykes'ın, yani Psycho'nun nano giysisine bürüneceğiz. Crysis Warhead, ilk oyundaki zaman diliminde adanın diğer tarafında yaşanan olayları konu alıyor ve tamamen özelleştirilebilir silahlar, yeni taşıtlar ve çoklu oyuncu içeriği ile özüne sadık kalan yepyeni bir maceranın sözünü veriyor.

Optimizasyon probleminin de çözülmesiyle yapımcılardan tek istediğimiz, olası bir Türkçe sürümünde dik başlı ve agresif Psycho'nun sesinin ilk oyundakiyle aynı kalması.

Kaynak: SDN

Hiç yorum yok: