18 Haziran 2008 Çarşamba

Sapphire Summer Games

Onlarca oyun, yüzlerce bilgisayar, yüzlerce sürpriz hediye, sınırsız eğlence. Ekran kartı firması Sapphire tarafından gerçekleştirilen organizasyon, bu haberde.

Yaz aylarında bilgisayar oyunları ve eğlence tutkunlarına unutamayacakları bir deneyim sunacak olan, bu yılın en sıcak etkinliği "Sapphire Summer Games", 28 Haziran - 13 Eylül tarihleri arasında İstanbul Adeks İnternet Cafe, İzmir Hisarnet İnternet Cafe ve Ankara Chatlak İnternet Cafe’de gerçekleşecek.  ATI tabanlı ekran kartlarını kullanıcılara ulaştıran Sapphire Technology’nin sponsorluğunda düzenlenen bu turnuva ile ilgili olarak Sapphire Türkiye Sorumlusu Cenk Tahmaz şunları söyledi;

Türkiye'de İlk

"Sapphire Türkiye’de ilk kez bu kadar büyük çaplı bir oyun organizasyonu planlıyor. Amacımız bütün yıl sınav, okul veya iş stresi altında sıkılan insanları bir nebze olsun eğlendirmek. Tüm katılımcıların ve oyun meraklılarının online olarak birbirleri ile haberleşecekleri bir web sitesi de aynı gün yayına girecek, bu sayede insanlar turnuva boyunca yaşananları web sitesi üzerinden takip edebilecekler"

Tam Gaz Eğlence

28 Haziran - 30 Ağustos tarihleri arasında her Cumartesi gerçekleşecek olan LAN Party’lere katılanlar; hem arkadaşları ile hoşça vakit geçirecek, hem de gün boyunca gerçekleşecek olan küçük etkinliklere katılarak donanım ödülleri ve sürpriz hediyeler kazanacaklar.

Image
Dünyada çok büyük katılım sağlanan LAN Party'ler,
heyecanın sınırlarını zorluyor.

06 Eylül - 13 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan özel etkinlik turnuvasına katılanlar arasında ilk 3’e girecek takım oyuncuları ise büyük ödülün sahipleri olacak.

Sapphire Summer Games İlk Etkinlik

Tarih  : 28 Haziran 2008 Cumartesi
Yer : İstanbul Adeks İnternet Cafe
Saat : 17:00 / 24:00

Kaynak: SDN

Hiç yorum yok: