10 Haziran 2008 Salı

Norton'dan İkili Koruma

Symantec, hem Mac OS X hem de Windows üzerinde çalışan Mac kullanıcıları için Norton AntiVirus Dual Protection for Mac çözümünü tanıttı.

Mac sahipleri için yeni ikili koruma sistemini tanıtan Symantec, hem Mac hem de Windows tabanlı açık ve virüslere karşı koruma sağlayan Norton AntiVirus Dual Protection for Mac çözümüyle çift işletim sistemi kullanımını daha güvenli hale getiriyor. Norton AntiVirus 11 for Mac ve Norton AntiVirus 2008'in bileşimi olan bu ikili koruma sistemi, virüsleri tespit ederek ortadan kaldırıp indirilen dosyaları ve e-posta eklerini kapsamlı bir taramadan geçirip temizliyor.

Symantec Global Zeka Ağı Desteği

Otomatik olarak arka planda güncellenen Norton Antivirüs İkili Koruma, uygun fiyatlı ve çok fonksiyonlu tek bir paketle her iki işletim sistemini de koruyor. Symantec Global Zeka Ağı tarafından desteklenen ikili koruma, tehditlerin önceden saptanmasında önemli rol oynuyor. Symantec'in online mağazasından satın alınabilen Norton İkili Koruması, perakende mağazalarda da yıllık 69,95 dolardan edinilebiliyor.

Kaynak: SDN

Hiç yorum yok: