18 Haziran 2008 Çarşamba

Taşınabilir Firefox 3 Hazır

Firefox 3'ün çıkışının ardından, taşınabilir sürümü olan Portable Firefox 3 de kullanıma sunuldu. Yabancı ortamlarda Firefox'suz kalmamak için indirin.

Başlarda indirmenin biraz sorunlu olması nedeniyle forumumuzda infiale yol açan Firefox 3, sonunda resmi olarak kullanıma sunuldu. Görünüşe bakılırsa nihai sürüm geçtiğimiz günlerde yayınlanan RC3 sürümü ile aynı. Bu durumda RC3'ü indirmiş olanlar birkaç gün önceden son sürüm Firefox'a kavuşmuş oldular.

Kaç Kere İndirilmiş?

Bir yandan indirilme rekoru süreci de devam ediyor. Bu yazı yayınlandığı sıralarda indirilme sayısı 30.787'si Türkiye'den olmak üzere 5,5 milyonu geçmişti. Bu rakam Opera 9.50'nin ilk beş gündeki toplam indirilme sayısından fazla.

Yanınızda Taşıyın

Bu istatistiki bilgilerden sonra, taşınabilir Firefox 3'e geçelim. Taşınabilir belleğinize kurup kullandığınız her bilgisayarda kendi ayarlarınızla Firefox kullanmanın ayrıcalığını yaşamak için tek ihtiyacınız bu yazılım. Aslen Türkçe dil seçeneği gelmese de, kurulumdan sonra aşağıdaki dil eklentisini kurarak yazılımı Türkçeye çevirebilirsiniz.

:: İndirmek için tıklayın
:: Türkçe dil eklentisi

Kaynak: SDN

Hiç yorum yok: