18 Haziran 2008 Çarşamba

Intel'den Online Futbol Oyunu!

Intel Soccer Challenge ile yeşil sahaya çıkın, 2 Temmuz'a kadar en şık golleri atın, ödülleri kazanın. Eğlenceli oyunu hakkında bilmeniz gereken detaylar, bu haberde.
Intel, Avrupa Futbol Şampiyonası coşkusuna "Intel Soccer Challenge" ile ortak oldu. 11 Haziran'dan beri www.intelsoccerchallenge.com/tr adresinde oynanan ödüllü oyun, futbol severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Oyunun amacı; doğru tuş kombinasyonlarını kullanıp, farklı tekniklerde goller atarak puan toplamak.   Intel Soccer Challenge'da kalenin karşısına geçerek, kafa vuruşundan voleye kadar pek çok farklı stilde atış yapabilmek mümkün.

Image
Oyun, son derece keyifli ve kolay oynanabilir bir ortamda geçiyor.

Atışlarınızın başarısı, kaleyi korumaya çalışan defans oyuncularının sayısını etkiliyor. İsabetsiz vuruşlarda seyircilerin fırlattığı domateslere maruz kalabiliyorken, sert bir rövaşatayla gol atarak da oyundaki en yüksek puanı kazanabiliyorsunuz.

Ayrıca, katılımcıların turnuvaya katılmadan önce antrenman yapabileceği özel bir seçenek de oyunda yer alıyor.

2 Temmuz'a kadar devam edecek olan Intel Soccer Challenge'da, sıralamadaki ilk 3 yarışmacı birer Asus dizüstü bilgisayar sahibi olacak. İlk 15'e girmeyi başaran diğer yarışmacılar ise Adidas'tan futbol topları ve formalar kazanacak.

Siz de futbol hünerlerinizi sergilemek ve bu heyecana ortak olmak istiyorsanız,  tek  yapmanız gereken www.intelsoccerchallenge.com/tr adresini ziyaret etmek.

Kaynak: SDN

Hiç yorum yok: