11 Haziran 2008 Çarşamba

Firefox 3 Ne Zaman Çıkacak?

34 aydır geliştirilmekte olduğu söylenen Firefox 3'ün çıkış tarihi açıklandı. İlk gününde indirerek bir dünya rekoruna katkıda bulunmak için şimdiden hazır olun.

Aylardır beklenen, daha çıkmadan hayran kitlesi oluşturan, şerefine partiler düzenlenen Firefox 3, bir terslik olmazsa 17 Haziran Salı günü indirmeye sunulacak. Daha önce duyurduğumuz üzere, çıkışından itibaren 24 saat içinde en çok indirilen yazılım olma unvanını ele geçirmek isteyen Firefox, kampanyaya devam ediyor. Yazıyı hazırladığımız anda Türkiye'den 8541 "indirme sözü" verilmişti. Bu girişimin parçası olup olmamak içinizdeki Firefox sevgisine bağlı tabii.

Firefox 3 RC3 de Hazır

Küçük bir gelişme olarak da, Firefox 3'ün üçüncü sürüm adayının sunulduğunu belirtelim. Küçük diyoruz çünkü ikinci sürüm adayı ile son sürüm adayı arasında Windows ve Linux platformları için bir değişiklik bulunmuyor. Yalnızca Mac OS X kullanıcıları için bir hata giderilmiş. Yine de takıntılı Windows kullanıcıları aşağıdaki bağlantıdan Firefox 3 RC3 Türkçe'yi edinebilirler.

:: İndirmek için tıklayın

Kaynak: SDN

Hiç yorum yok: